Miranda Kerr is getrouwd met oprichter van Snapchat

Het Australische topmodel Miranda Kerr en Snapchat-oprichter Evan Spiegel hebben elkaar het jawoord gegeven tijdens een intieme ceremonie in hun woning in Los Angeles. Ongeveer veertig familieleden en vrienden waren van de partij in de villa die ooit van Hollywoodacteur Harrison Ford was.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu
Vorig jaar ontving toemalig president Obama het koppel in het Witte Huis.

Het Australische topmodel Miranda Kerr is voor de tweede keer in haar leven in het huwelijksbootje gestapt. De 34-jarige Kerr gaf zaterdag haar jawoord aan haar verloofde Evan Spiegel (26). Spiegel is de oprichter van Snapchat.

Miranda Kerr heeft al een zoontje met Hollywoodacteur Orlando Bloom. Ze waren getrouwd van 2010 tot 2013. In 2014 leerde ze Evan Spiegel kennen tijdens een diner van modehuis Louis Vuitton in New York. Een jaar later vroeg Spiegel Kerr ten huwelijk.

Veertig vrienden en familieleden van het koppel woonden de trouwplechtigheid in de tuin van de villa van Kerr en Spiegel in Los Angeles bij.

Meest gelezen