Vluchtschema van British Airways is nog steeds verstoord

Luchtvaartmaatschappij British Airways (BA) kampt nog steeds met gevolgvertragingen en annulaties na een van de grootste stroomstoringen uit zijn geschiedenis. Dat heeft een woordvoerder gemeld.
AFP or licensors

Gisteren werden alle vluchten vanuit de Londense luchthavens van Heathrow en Gatwick geannuleerd vanwege een informaticaprobleem. Vandaag konden de vluchten hernemen, maar de woordvoerder van Heathrow liet weten dat de reizigers nog met vertragingen rekening moeten houden. "We verwachten nog vertragingen en geannuleerde vluchten vandaag."

British Airways zelf spreekt van "vertragingen aangezien heel wat toestellen en bemanningen wereldwijd niet op de juiste locaties zijn". De luchtvaartmaatschappij raadt reizigers aan niet naar de luchthavens te trekken zonder bevestigde boeking.

AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors

Meest gelezen