Alle blote torso's en badpakken ten spijt: nieuwe "Baywatch"-film flopt voorlopig

Na een verlengd weekend in de VS vallen de cijfers van de nieuwe "Baywatch"-film tegen. "Baywatch" verscheen donderdag in de zalen en bracht de afgelopen vier dagen 19,6 miljoen euro op, een pak lager dan verwacht.
© 2017 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.

Filmmaatschappij Paramount had het graag anders gezien in het openingsweekend, maar de nieuwe "Baywatch" breekt voorlopig geen potten. De populaire ninetiesserie "Baywatch" werd door Hollywood herwerkt in een nieuwe langspeelfilm over redders die de stranden van Los Angeles bewaken. Rollen zijn weggelegd voor onder anderen David Hasselhoff, Pamela Anderson, Zac Efron en Dwayne Johnson (foto).

"Baywatch" had het voorbije weekend wel concurrentie van de vijfde "Pirates"-film: "Dead man tell no tales" met Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightly en Javier Bardem. Maar ook die film stelde ietwat teleur aan de kassa.

Meest gelezen