Boze man had beter zijn ogen op de weg gehouden

Boontje komt om zijn loontje, of zoiets toch. Deze voetganger vond alvast dat de autobestuurder aan een kruispunt in Adelaide, Australië, best wat vroeger op de rem had mogen duwen om te stoppen. Maar terwijl hij dat diegenen die in de auto zaten met allerhande gebaren wilde duidelijk maken, zag hij de paal van de verkeerslichten aan de overkant niet. Iets wat het internet uiteindelijk erg grappig vond, want het filmpje werd intussen meer dan 6 miljoen keer bekeken op YouTube.

Nieuwsmedia berichtten dan ook wereldwijd over het incident met titels als "Miljoenen moeten lachen met deze boze man uit Adelaide" (The Advertiser), "Hilarisch moment wanneer een razende voetganger tegen een paal botst, nadat hij lelijke woorden naar een bestuurder geslingerd had" (Daily Mail), "Boze voetganger wordt afgeleid en loopt recht tegen een paal" (Mashable) of "Zie hoe deze man door een paal de mond wordt gesnoerd" (SBS).

De beelden werden door de dashcam van de wagen gemaakt. En niet getreurd, buiten zijn gekrenkte ego wellicht raakte de "boze man" niet gewond.

Meest gelezen