John Wijdenbosch (Costa!) komt samen met gezin om bij ongeval

In Nederland is John Wijdenbosch (44) om het leven gekomen bij een ongeval. Dat meldt de NOS. Ook zijn vrouw en kind zijn daarbij gestorven. De acteur was bij ons vooral bekend van de film en de serie "Costa!" waarin ook Kürt Rogiers meespeelde.

Om 9 uur vanochtend heeft de politie van de Nederlandse provincie Flevoland een oproep binnengekregen van een voorbijganger die "iets" in het water zag liggen langs de A6 tussen Lelystad en Almere.

Het bleek om een voertuig te gaan met daarin een man, een vrouw en een kind. Hoe lang het al in het water lag, is niet duidelijk. Voor de inzittenden kon geen hulp meer baten.

Vanavond meldt de NOS dat de slachtoffers acteur John Wijdenbosch, zijn vrouw en zijn kind zijn. Bij ons is Wijdenbosch vooral bekend van de film en de serie "Costa!" die aan het begin van het millennium populair waren. Daarin speelde hij de rol van Björn Borgers, een propper in Salou. Ook de Vlaamse acteur Kurt Rogiers speelde in de film en de serie mee. Hij vertolkte de rol van Tommy Desmet.

Wat het ongeval in Flevoland precies heeft veroorzaakt, is nog niet duidelijk. De A6 was een poosje afgesloten tussen Lelystad en Almere.

Meest gelezen