Karen Damen en James Cooke zetten hun eigen camping op

Karen Damen en James Cooke openen deze zomer hun eigen camping. Dat hebben ze in "Gert late night" op Vier bekendgemaakt. Ze willen elke week mensen ontvangen die in het leven misschien niet alle kansen krijgen en hen "een onvergetelijke tijd" geven.

Samen opstaan, overuren voor de barbecue draaien, tijd nemen om lang te praten, dansen bij de campingdisco, muggen vangen en het bier koud krijgen: dat gaan Damen en Cooke komende zomer doen op hun eigen camping, zo hebben ze vanavond in "Gert late night" aangekondigd.

Ervaring als campinguitbaters hebben ze niet, maar toch willen ze elke week een hoop gasten uit "minderheidsgroepen" ontvangen om die vervolgens "te verwennen, te plezieren en te entertainen". Op die manier willen ze hen "een onvergetelijke tijd" geven.

Dit alles moet resulteren in een programma dat in het najaar op Vier is te zien. Een definitieve titel heeft het nog niet, maar voorlopig draagt het de werktitel "Camping Karen & James".

Vorig jaar maakten Damen en Cooke samen "Nieuwe buren". In dat programma verhuisden ze naar een bescheiden woning in Hoboken waar ze dertig dagen op een leefloon van 768 euro probeerden te overleven.

Meest gelezen