Bruce Springsteen verrast publiek van Steven Van Zandt

Bruce Springsteen heeft tijdens een concert van zijn gitarist Steven Van Zandt tot ieders verrassing enkele nummers meegespeeld in New Jersey. Van Zandt stelde in Red Bank samen met zijn band Disciples Of Soul zijn album "Soulfire" voor.

Vorige zomer stond Bruce Springsteen samen met zijn gitarist Steven Van Zandt op het podium in Werchter. Het voorbije weekend deed de Amerikaanse muzikant dat ook tijdens een soloconcert van Van Zandt.

Steven Van Zandt stelde tijdens een concert met zijn band Disciples Of Soul zijn nieuwe album "Soulfire" voor aan zijn fans. Aan het einde van het concert stapte Bruce Springsteen het podium op om enkele nummers mee te zingen.

Springsteen zong onder meer "Tenth Avenue freeze-out" en "Can I get a witness" van Marvin Gaye. Steven Van Zandt is al decennialang een van de vaste gitaristen van The E Street Band, de vaste begeleidingsband van Bruce Springsteen.

Meest gelezen