Jethro Tull vervolledigt affiche van Blues Peer

Blues Peer heeft de Britse band Jethro Tull toegevoegd aan de affiche van de komende editie van 14 tot 16 juli. Jethro Tull is de headliner op de derde en laatste festivaldag. De band van zanger en dwarsfluitspeler Ian Anderson zal zijn bekendste hits als "Benefit", "Aqualung" en "Thick as a brick" brengen in Peer.

De affiche van de komende editie van Blues Peer is helemaal samengesteld. Jethro Tull is de bekendste act die vandaag werd voorgesteld. De Britse band ontstond een halve eeuw geleden en verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums.

Jethro Tull werd opgericht door zanger en dwarsfluitspeler Ian Anderson. De groep bracht de voorbije decennia meer dan veertig albums uit.

Naast Jethro Tull zijn ook de Britse muzikant Ian Anderson en de Belgische bands Walter Broes & The Mercenaries en The King (A) Live toegevoegd aan de affiche. Eerder raakte al bekend dat Canned Heat, Jools Holland en ZZ Top komende zomer optreden op Blues Peer.

Meest gelezen