Tine Embrechts en Guga Baúl kondigen zwangerschap aan met cartoon

Tine Embrechts en Guga Baúl verwachten een tweede kindje samen. Dat heeft het koppel aangekondigd met een cartoon op Twitter en Instagram. Het wordt een zoontje, het vierde voor Embrechts, die ook twee kinderen heeft uit een vorig huwelijk.

"Laurent en ik zijn heel verheugd jullie te kunnen melden dat er eind november nog een kindje bij komt in ons gezin. Jawel jawel, ik ben in blijde verwachting van mijn vierde zoon", zo schrijft de 42-jarige actrice op Instagram bij een cartoon -gebaseerd op de cover van het nieuwe album van Robbedoes -van het nieuw samengestelde gezin.

"Gaston krijgt vanaf november zijn eigen imitatie onder de vorm van een klein broertje", postte Guga Baúl. De comedian en Embrechts werden een koppel toen ze samenwerkten aan het VTM-programma "Tegen de sterren op". In juni 2015 werd hun zoontje Gaston geboren.

Hieronder de originele cover van het Robbedoes-album dat deze week is verschenen: 

Meest gelezen