Arcade Fire vindt onderdak bij Columbia Records

De Canadese rockgroep Arcade Fire heeft een platendeal voor twee nieuwe albums getekend bij de Amerikaanse platenfirma Columbia Records. Het vorige album van de band "Reflektor" werd in 2013 uitgebracht door Universal.

De Canadese rockgroep Arcade Fire heeft onderdak gevonden bij de Amerikaanse platenfirma Columbia Records. De band tekende een platendeal voor twee albums. Details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Het vorige album van Arcade Fire was getiteld "Reflektor" en werd in  in 2013 uitgebracht door Universal. Daarvoor zat de band bij een klein label uit North Carolina, Merge Records.

Arcade Fire maakte ook bekend dat de groep dit weekend een nieuwe single zal uitbrengen op vinyl. Die single wordt voor het eerst te koop aangeboden op het Primera Sound Festival in Barcelona, waar Arcade Fire komende zaterdag een van de headliners is.

Meest gelezen