Bart Peeters zoekt komisch talent in "Voor de leeuwen"

Bart Peeters presenteert vanaf september het nieuwe programma "Voor de leeuwen" op Eén. In "Voor de leeuwen" gaat hij op zoek gaat naar nieuw komisch talent in de brede zin van het woord. Hij zoekt niet enkel stand-upcomedians, maar mensen die én grappig zijn, én kunnen acteren, én kunnen zingen en improviseren.

Bart Peeters en Eén gaan vanaf september op zoek naar komisch talent van eigen bodem in het programma "Voor de leeuwen". De selectie deelnemende kandidaten is bijna afgerond.

Multitalent Bart Peeters zal de kandidaten begeleiden om een reeks avondvullende shows te maken. "Voor de leeuwen" wordt geen afvallingsrace, maar aan het einde van het programma zullen er wel minder kandidaten overblijven dan bij de start.

Meest gelezen