Benefiet Ariana Grande in Manchester in mum van tijd uitverkocht

Het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester van Ariana Grande en andere popsterren is op twintig minuten uitverkocht. Komende zondag treden naast Ariane Grande ook Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry en anderen op op het cricketterrein van Old Trafford in Manchester.
2016 Invision

Enkele dagen geleden had de 23-jarige popster Ariana Grande gezegd naar Manchester te willen terugkeren voor een benefietconcert, nadat begin vorige week bij een aanslag na afloop van haar optreden in de Manchester Arena 22 mensen waren omgekomen.

Ook andere sterren zullen hun opwachting maken op het terrein van de Old Trafford cricketclub zoals Justin Bieber, Coldplay, Take That, Niall Horan van One Direction, Miley Cyrus, Usher, Pharrel, Kate Perry en ook al de Black Eyed Peas.

De BBC zal het evenement, "One Love Manchester" gedoopt, live uitzenden op radio en televisie. Het begint om 20.15 uur Belgische tijd om drie uur later te eindigen.

Alle tickets waren vanmiddag in een mum van tijd de deur uit. In totaal zullen zondagavond 50.000 bezoekers het concert op het cricketterrein Old Trafford in Manchester bijwonen. Eerder deze week raakte bekend dat de finale van "Britain's got talent" wordt uitgesteld om geen concurrentie te zijn voor de uitzending van het benefiet.

Meest gelezen