Gilles De Coster en Bart Raes presenteren samenvattingen Pro League op Vier

Gilles De Coster en Bart Raes presenteren vanaf volgend voetbalseizoen de samenvattingen van de Jupiler Pro League op Vier. Geert De Vlieger wordt vaste analist. Dat hebben ze zelf bekendgemaakt in “Gert late night”. Het programma zal elke vrijdag, zaterdag en zondag te zien zijn. En ja, voor De Coster is een combinatie met “De mol” mogelijk.

Dat de samenvattingen van de Jupiler Pro League vanaf volgend voetbalseizoen te zien zouden zijn op Vier in plaats van op VTM, was al bekend. Nu is ook duidelijk hoe de zender dat zal invullen.

Vanaf vrijdag 28 juli start de commerciële zender met “Sports late night”, een programma waarin de hoogtepunten van de voorbije matchen zullen worden bekeken en geanalyseerd. De focus ligt – uiteraard – op voetbal, maar ook andere sporten kunnen aan bod komen. 

De presentatie zal afwisselend in handen zijn van voetbalcommentator Bart Raes en “De mol”-presentator Gilles De Coster. Raes zal naar eigen zeggen zijn activiteiten als voetbalcommentator even op een laag pitje moeten zitten. Voor De Coster in een combinatie met “De mol” wél mogelijk. “Een programma als “De mol” is zowel voor, tijdens als na de opnames bijzonder intensief, maar het zal te combineren zijn", zegt hij zelf. "Enkel wanneer de opnames effectief plaatsvinden, zal ik “Sports late night” niet kunnen presenteren.”

Naast een van de twee presentatoren zal ook Geert De Vlieger elke week aan de tafel schuiven als vaste analist. Daarnaast zullen er ook elke aflevering andere kenners en gasten worden uitgenodigd.

Waar is Jupiler Pro League allemaal te volgen?

  • Live wedstrijden: Play Sports (en eventueel ook nog Proximus en/of Orange)
  • Samenvattingen: "Sports late night" op Vier
  • Goals en andere clips: Sporza.be (en Play Sports)
  • Extra Time op maandag: Canvas

Meest gelezen