Belg in een klap 153 miljoen euro rijker dankzij EuroMillions

Een Belg heeft de grote pot gewonnen bij de trekking van EuroMillions vanavond. Onze landgenoot is in een klap 153 miljoen euro rijker geworden. Dat meldt de Nationale Loterij.

Voor de trekking van vanavond hebben de Belgen in totaal voor zo'n 7,8 miljoen euro gespeeld. En een van die Belgen won dus het grote lot: 153 miljoen. Hij was de enige speler die de vijf juiste nummers (8-10-24-33-42) en twee juiste sterren (3-9) aankruiste. Details over de identiteit van de gelukkige zijn er (nog) niet. 

Het gaat om het op een na hoogste bedrag dat een Belg ooit won met het kansspel EuroMillions. Het recordbedrag, 168 miljoen euro, ging in oktober vorig jaar gewonnen naar een 45-plusser uit de regio Brussel.

De EuroMillions-pot van komende dinsdag valt terug naar 17 miljoen euro.

Meest gelezen