Hoofdredacteur Klaus Van Isacker van Bruzz naar De Persgroep

Hoofdredacteur Klaus Van Isacker verlaat Bruzz. Dat meldt het Brusselse mediahuis in een persbericht. Van Isacker kwam een jaar geleden terecht bij de vzw Vlaams-Brusselse Media, waar hij hoofdredacteur ad interim werd bij vlaggenschip Bruzz. Eind vorig jaar werd hij er definitief hoofdredacteur. Na de zomer trekt Van Isacker naar De Persgroep, waar hij samen met An Meskens cohoofdredacteur showbizz en entertainment wordt.
BELGA

"Het afgelopen jaar zijn we erin geslaagd om van Bruzz een fantastisch mediamerk te maken. Zowel online als op radio en televisie, en met het nieuwe stadsmagazine. Bruzz leeft in en rond de hoofdstad. Daar ben ik de ploeg heel dankbaar voor", reageert Van Isacker.

Wie hem bij Bruzz moet opvolgen, is nog onduidelijk. Volgens Jo Mariens, algemeen directeur van de Vlaams-Brusselse Media, is de zoektocht naar een nieuwe hoofdredacteur "volop bezig".

Na de zomer trekt van Isacker naar De Persgroep, uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws, De Morgen, Dag Allemaal, Story en Humo. Hij wordt er hoofdredacteur showbizz en entertainment, samen met huidig hoofdredacteur An Meskens.

Meest gelezen