Dronkenman probeert ziekenwagen te stelen aan AZ Lokeren

Aan het AZ Lokeren heeft een man in de vooravond in dronken toestand een ambulance proberen te stelen. Dat heeft de lokale politie van Lokeren gezegd. De man kreeg het voertuig aan de praat maar hij slaagde er niet in om de parking van het ziekenhuis te verlaten.
Het AZ Lokeren (Archief, foto: website AZ Lokeren).

De feiten gebeurden rond 18.30 uur aan het Algemeen Ziekenhuis in de Lepelstraat in Lokeren.

Hoe de man in de ambulance geraakt is, is niet duidelijk, maar hij probeerde weg te rijden met het voertuig. Hij geraakte niet tot aan de openbare weg en reed tegen een slagboom op de parking van het ziekenhuis.

De man had gedronken en hij werd opgepakt. Hij moet ontnuchteren in de cel en er zal een proces-verbaal opgesteld worden voor poging tot diefstal. Bij het incident raakte niemand gewond.

Meest gelezen