Platenlabel Ariana Grande schenkt 500.000 dollar aan slachtoffers Manchester

Universal Music Group, het platenlabel van het tieneridool Ariana Grande, schenkt 500.000 dollar (443.300 euro) aan het "We Love Manchester Memorial Fund". Een dag voor het benefietconcert "One Love Manchester" wil het label zo tonen dat het samen met Ariana Grande en de andere artiesten de slachtoffers en hun familie wil steunen.
2016 Invision

Ariana Grande treedt morgen in Manchester op ten voordele van de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag op 22 mei. Ook onder anderen Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That en Nial Horan worden op het Old Trafford cricketterrein verwacht. 

Alle tickets waren in een mum van tijd de deur uit. In totaal zullen morgenavond 50.000 bezoekers het concert in Manchester bijwonen. "One Love Manchester" start om 20.15 uur en is live te volgen op radiozender MNM. Vanaf 22.30 uur wordt de show ook op Eén uitgezonden. 

Meest gelezen