Robbie Williams in tranen bij "Angels" voor slachtoffers Manchester

Robbie Williams kreeg het gisteravond moeilijk tijdens zijn concert in het Etihad Stadium in Manchester nadat hij zijn grote hit "Angels" opgedragen had aan de slachtoffers van de aanslag in de Manchester Arena. Zingen lukte even niet meer, maar gelukkig kon hij rekenen op de vocale steun van zijn fans.

Williams begon zijn show ook al met een verwijzing naar de aanslag van 22 mei: "We zijn Manchester en we zijn niet bang."  Als eerbetoon paste hij ook de tekst van "Strong" als volgt aan: "Manchester, we're strong, we're strong, we're still singing our songs, our songs." ("Manchester, we zijn sterk, we zingen nog steeds onze liedjes"). De aangepaste tekst werd geprojecteerd op de grote schermen in het stadion. 

Vanavond treedt hij opnieuw op in Manchester. Morgen zou hij met Take That ook deelnemen aan het "One love Manchester"-benefietconcert voor de slachtoffers. Op donderdag 8 juli komt Robbie Williams naar Werchter Boutique.

Bekijk hier het fragment uit zijn optreden:

Meest gelezen