Beiaardiers openen Marathonradio van MNM

Vanochtend is MNM opnieuw van start gegaan met Marathonradio. Nog tot 23 juni halen Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis alles uit de kast om de studenten te steunen tijdens de examenperiode. De beiaardiers in de studentensteden Leuven, Gent, Brugge en Antwerpen speelden vanochtend de MNM-tunes op hun stadsbeiaard om de start luister bij te zetten.

Voor het eerst wordt de Marathonradio uitgezonden vanuit het Radiohuis in Leuven, dat voor de gelegenheid werd omgedoopt tot het Marathonradiohuis. Presentatoren Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis zullen de studenten 24/24 bijstaan met muziek, advies en steun. Het Marathonradio Rescue Team dat bestaat uit Eva Daeleman en Tom de Cock trekt zelfs de baan op om studenten te helpen met allerhande problemen.

Om de start van de marathon feestelijk in te luiden, kregen de MNM-dj's de hulp van enkele beiaardiers in studentensteden. In het Belfort van Gent en Brugge, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen en de Sint-Pieterskerk in Leuven klonken iets na 8 uur de MNM-tunes.

Studenten die toe zijn aan een pauze kunnen afzakken naar het Marathonradiohuis in Leuven voor muzikale livesessies. Vanmiddag mocht Kraantje Pappie de spits afbijten.

Zo begon Marathonradio vanochtend

Beiaardier Eddy opent Marathonradio 2017 in Leuven

Ontspanning tijdens de blok? Kom naar het Radiohuis in Leuven!