Koning Filip gaat woensdag met studenten praten tijdens Marathonradio

Koning Filip brengt woensdag een bezoek aan de Marathonradio van radiozender MNM in het Radiohuis in Leuven. De vorst zal er met jongeren spreken over de examenperiode en een kort optreden van Bazart bijwonen.
Nicolas Lambert

MNM heeft maandag opnieuw de Marathonradio op gang getrokken. Tot en met vrijdag 23 juni presenteren Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis een non-stop programma dat helemaal in het teken staat van de examenperiode die de studenten momenteel moeten doorstaan.

Dit jaar staat er een bijzonder bezoek op de agenda. Woensdag 7 juni komt koning Filip immers een kijkje nemen. Na een rondleiding door Peter Van de Veire zal de vorst met jongeren spreken over hun beleving van de examenperiode. Nadien wonen de koning en de jongeren nog een kort optreden bij van de populaire popgroep Bazart. De koning heeft zelf vier kinderen die momenteel examens hebben.