Jonge vrouw vermoord op straat in Genk

In Genk is maandagavond een jonge vrouw omgekomen bij een steekpartij in de Dieplaan. Ze stond op de stoep met haar kind op de arm toen ze werd aangevallen met een mes. Het kind bleef ongedeerd, de vrouw overleed ter plaatse. De politie heeft een verdachte opgepakt voor verhoor.

In Genk is vanavond een jonge vrouw op gewelddadige wijze om het leven gekomen na een steekpartij. Die gebeurde omstreeks half tien aan de Dieplaan, midden in het stadscentrum. Dat heeft de lokale politie Carma bevestigd. Het slachtoffer werd aangevallen op de stoep met een mes, terwijl ze nog haar kind vast hield. Het kind zelf bleef ongedeerd, maar de vrouw viel ter plaatse neer. Een MUG team en een ambulance kwamen ter plaatse. Maar het slachtoffer bezweek uiteindelijk aan haar verwondingen. Eén verdachte is meegenomen voor verhoor. Het lijkt te gaan om een drama in de relationele sfeer. De politie spande meteen de omgeving af, en het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een onderzoek.