Katy Perry eert slachtoffers aanslag met jurk met hun foto's erop

De Amerikaanse zangeres Katy Perry heeft op een originele manier een eerbetoon gebracht aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Tijdens het "One Love Manchester"-concert zondag droeg ze een witte jurk van Sonia Rykiel, met daarin verwerkt, rond haar nek, op haar armen en op haar rug, foto's van de slachtoffers.

Tijdens de tv-uitzending was het misschien moeilijk te zien of niet meteen voor iedereen duidelijk, maar wie de beelden (zie video hieronder) goed herbekijkt, ziet dat er op de -in hartvorm opengewerkte- rugzijde van haar outfit allemaal foto's staan (close-up in tweet hieronder). Het zijn beelden van de slachtoffers van de aanslag in Manchester. 

Perry herinnerde iedereen eraan dat liefde onze grootste kracht is. Bij de aanslag in Manchester op 22 mei, vlak na het concert van Ariana Grande, kwamen 22 mensen om. Het evenement zondag was een benefiet voor de slachtoffers en hun nabestaanden.