Opgepakte personen na huiszoeking naar garagebox met wapens opnieuw vrij

De 12 personen die gisteren opgepakt werden bij verschillende huiszoekingen in de omgeving van Brussel zijn weer vrijgelaten. De politie viel gisteren binnen op 14 plaatsen in ons land in de zoektocht naar de garagebox waar mogelijk nog wapens en explosieven zijn verstopt door een van de aanslagplegers van 22 maart.

Op 14 plaatsen in Schaarbeek, Laken, Evere, Haren, Sint-Gillis en Brussel viel de politie binnen in het kader van het onderzoek naar de garagebox. Men gaat er vanuit dat er nog ergens in ons land wapens verstopt liggen, maar waar is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. 

Ook gisteren werd de bewuste garagebox niet gevonden. 12 personen die meegenomen werden voor verhoor zijn intussen opnieuw op vrije voeten.