Michelle Obama: "Mijn man droeg 8 jaar lang dezelfde smoking"

Waar ze ook verscheen als presidentsvrouw, Michelle Obama zag er altijd uit als om door een ringetje te halen. De designerjurken stonden haar beeldig en werden op een vakkundige manier afgewerkt met de juiste accessoires. Ze schitterde dan ook naast haar echtgenoot, die duidelijk minder aandacht moest besteden aan de manier hoe hij zich kleedde. Zo verklaarde ze zopas tijdens een interviewsessie op de "Apple’s Worldwide Developers Conference" in San Jose, Californië.

Michelle Obama: "Dat is nu juist zo oneerlijk. Wat we ook moesten doen, hij deed steeds opnieuw diezelfde smoking aan. Terwijl men bij mij voortdurend foto’s nam van de schoenen die ik droeg, de armbanden, de halsketting. Maar over het feit dat hij 8 jaar lang hetzelfde maatpak en dezelfde schoenen droeg, daar kwam nooit commentaar op."

"En hij is er nog trots op ook. In de zin van: "Hmm, ik ben al klaar. Ik heb 10 minuten nodig gehad. Hoelang heb jij nodig gehad om je klaar te maken?" Mijn reactie was dan: "Maak dat je hier weg bent!""

Over de bekende foto waarop ze bezig is met het strikje van haar man (zie foto bovenaan bericht) wist Michelle Obama nog te vertellen: "Weet je, we staan daar te wachten en ik verveelde me, terwijl de fotografen intussen maar foto’s namen. Ik dacht: "Ik kan er tenminste voor zorgen dat mijn man er goed uitziet.""

lees ook