“"Papa, je trampolinedagen liggen intussen ver achter jou"

Tijdens zijn studententijd kon Glenn Pennell uit Sittingbourne, Groot-Brittannië, best zijn mannetje staan op de trampoline. Nu, een kleine 20-tal jaar later, wilde hij dat nogmaals bewijzen aan zijn kinderen en vrienden. Maar de achterwaartse salto verliep niet zoals gepland.

Pennell, intussen 39 en vader van 5 kinderen, op nieuwswebsite Daily Mail: "Tijdens een barbecue met vrienden besliste ik om me nog eens op de trampoline te wagen. Tijdens mijn schooljaren was ik vrij goed in zo’n achterwaartse salto. Maar toen ik dit keer landde, schoot ik achteruit op mijn rug."

"Ik kwam terecht aan de andere kant van het hek, pal op de serre van de buurman. Met veel gebroken glas en platgedrukte planten tot gevolg. Gelukkig vond de buurman dat niet eens zo erg. Hij zat meer in met mij." Pennell hield aan de val niet meer dan een paar kneuzingen over.

"Eerst schaamde ik me wel voor deze video, maar daarna zag ik de grap ervan in."

Echtgenote Bridget: "Hij beseft echt niet dat zijn trampolinedagen intussen al lang voorbij zijn. Uiteindelijk probeerde hij enkel te stoefen met wat hij nog dacht nog te kunnen. En ja, hij wilde eerst niet dat ik de video met vrienden zou delen. Maar de beelden waren te grappig om te laten liggen."

lees ook