EuroMillions-winnaar van 154 miljoen euro meldt zich: "Ongelooflijk, bijna surrealistisch"

De EuroMillions-winnaar die vorige week bijna 154 miljoen euro won, heeft zich gemeld bij de Nationale Loterij. Het gaat om een Vlaamse man die al sinds 2009 meespeelt met het spelletje. Een Quick Pick-lotje van 7,5 euro leverde hem de uiteindelijke overwinning op.

153.873.716 euro. Dat is het exacte bedrag dat de Vlaamse man mee naar huis mag nemen. Daarmee is hij de op een na grootste EuroMillions-winnaar in de Belgische geschiedenis van het spel. 

Volgens de Nationale Loterij gaat het om een bediende die getrouwd is en graag klust in huis. Hij loopt en fietst graag en zijn favoriete film is "Any Given Sunday" met Al Pacino. Voorts is hij fan van komiek Philippe Geubels en eet hij graag stoofvlees met frietjes. Zijn precieze identiteit wordt niet bekendgemaakt.

"Ongelooflijk, bijna surrealistisch", reageert de winnaar in een persbericht. "Het geluk is echt waar je het minst verwacht."

De man zal naar eigen zeggen het geld gebruiken voor de renovatie van zijn huis, een cadeau voor zijn kinderen, een gift aan het goede doel, een nieuwe wagen en een reisje.