Ivan Pecnik wordt de vierde stem van "Komen eten"

Herman Verbruggen is niet langer de stem van het Vier-programma "Komen eten". Hij wordt voor het nieuwe seizoen vervangen door Ivan Pecnik, het best bekend van het VTM-programma "Tegen de sterren op". "Komen eten" is daarmee al aan zijn vierde stem toe.

Herman Verbruggen ging in januari 2015 aan de slag bij zender Vier. Hij volgde Iwein Segers op die zich opnieuw wilde concentreren op zijn grote liefde: comedy. Oorspronkelijk praatte Peter Van Asbroeck het programma aan elkaar. "Om de paar seizoenen doen we aan verandering", luidt het bij Vier. Vandaar de wissel. Pecnik is bekend als imitator-acteur bij "Tegen de sterren op", maar leent evengoed zijn stem aan tal van animatiefilms en radiospotjes. 

Bij "Komen eten" wil Pecnik van de stem geen personage maken, zoals pionier Peter Van Asbroeck dat deed. “Peter deed dat fantastisch, maar het zou een vergissing zijn hem na te apen. Ik wil als stem dicht bij de beelden blijven, met af en toe een knipoog en een beetje humor", reageert Pecnik in Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen.

Meest gelezen