Sterrenchef van The Jane zoekt zes smaakmakers op voor Tomorrowland

Nick Bril, dj én sterrenchef bij The Jane, heeft de wereld rondgetrokken op zoek naar zes smaakmakers. Die smaakmakers mogen hun favoriete gerecht bereiden in het Tastes of the world-restaurant op het festival Tomorrowland. Wie de smaakmakers al aan de slag wil zien, kan hun (kook)kunsten vanaf maandag zien op VRT NU.

Een van die smaakmakers is ingenieur George uit Peru die er zijn persoonlijke misse heeft van gemaakt om zijn landgenoten duurzamer te laten eten. Nick Bril bezocht hem en ging met hem vissen, tussendoor nodigde hij George uit voor het festival in Boom. Rond de zes smaakmakers is telkens een aflevering opgebouwd. Die kunnen vanaf maandag 12 juni bekeken worden via het platform VRT NU.

Nick Bril is naast kok ook parttime dj:

Vissen met George in Peru (video helaas niet in de app zichtbaar):