Verschillende klachten van mensen die onwel werden na cafébezoek in Izegem en Roeselare

Verschillende mensen hebben een klacht ingediend omdat ze onwel zijn geworden na een cafébezoek in de buurt van Izegem. "Er valt momenteel nog geen enkele link te leggen tussen deze gevallen en de dood van een vrouw afgelopen weekend", zegt het parket van Kortrijk.
Pablo Blazquez

Afgelopen weekend is een jonge vrouw uit Diksmuide overleden aan de gevolgen van een methanolvergiftiging nadat ze op stap was geweest in Izegem. 

Intussen hebben nog enkele mensen die in de streek zijn uitgegaan, een klacht ingediend, schrijft Het Nieuwsblad. Het parket van Kortrijk onderzoekt de zaak. "Wij weten nog niet of die mensen daar op die plaats hetzelfde hebben gedronken, of ze geïntoxiceerd zijn door methanol of dat ze gewoon een kater hebben gehad na een nachtje stappen", zegt Tom Janssens van het parket.

"Er valt momenteel nog geen enkele link te leggen tussen die nieuwe gevallen en de dood van de vrouw."