Zwaar ongeval op E40: twee mensen in levensgevaar, politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een zwaar verkeersongeval op de middag op de E40 richting kust ter hoogte van Beernem. Twee auto's die het ongeval zouden hebben veroorzaakt, maar niet bij de aanrijding betrokken raakten, reden door.

Die auto's kwamen de snelweg opgereden aan de oprit. Dat lukte niet meteen door het drukke verkeer. De tweede auto, een grijze Mercedes, raakte het eerst op de autoweg. Daardoor moest de eerste even op de pechstrook rijden. De Mercedes, schoof toen naar het tweede rijvak. Een Citroën Picasso die moest uitwijken kwam in de middenberm terecht en ging over de kop.

Drie kinderen liepen lichte verwondingen op, de ouders verkeren in levensgevaar. De politie vraagt aan de bestuurders van de twee auto's die invoegden, én andere getuigen, om zich te melden bij de politie.