Bette Midler: "Zet die rommel af!"

Voor haar rol in de theaterproductie "Hello Dolly!" won Bette Midler afgelopen nacht haar eerste Tony Award ooit. Tijdens haar bedankingsspeech vlogen de grappen in het rond, van "I can't remember when I had so much smoke blown up my arse" tot haar uiterlijk dat er door de visagiste tot 30 jaar jonger uitzag. Of, toch een beetje jonger. Maar de echte hilariteit begon pas toen de muziek begon te spelen, een teken om een einde te breien aan de speech. Maar Midler liet zich niet doen: "Shut that crap off".

Midler is vooral bekend als comédienne, actrice en zangeres. Maar ze weet haar weg dus ook goed te vinden als theater-actrice. Het winnen van een Tony, vergelijkbaar met het winnen van een Oscar in de filmwereld, is daarvan het ultieme bewijs.

Blijkbaar had ze veel mensen om te bedanken. En dus kreeg het muziekje dat een eind aan haar speech moest maken haar niet stil. Ze ging daarna zelfs gewoon verder met praten. Maar het meest hilarische moment was toch even daarvoor:

Meest gelezen