Donald Trump verrast bruidspaar tijdens huwelijksfeest

Wat Barack Obama kan, dat kan ik ook. Dat moet de huidige VS-president Donald Trump gedacht hebben, toen hij zaterdag een huwelijksfeest opmerkte in een golfclub in Bedminster Township, in de Amerikaanse staat New Jersey. Trump had daar een overnachting geboekt, iets wat hij daar vaker doet. Hij kon het niet nalaten het bruidspaar te gaan feliciteren. En die gingen, samen met de gasten, totaal uit hun dak.

Het was dan ook een complete verrassing voor Kristen Piatkowski en Tucker Gladhill, en voor hun gasten. Hen werd wel even voor de president binnenwandelde, duidelijk dat er iets gaande was. Diverse veiligheidsmedewerkers doken immers plots op. Toen zij oordeelden dat de situatie veilig was, wandelde Trump binnen. Dat leidde tot veel hilariteit, met de gasten die "USA! USA!" begonnen te roepen.

Ook president Obama had vroeger al eens onaangekondigd een pasgehuwd koppel "overvallen", die daar toen ook erg blij mee waren:

Meest gelezen