Geri "Halliwell" Horner maakt na twaalf jaar comeback

Geri Horner, beter bekend als Geri Halliwell ten tijden van The Spice Girls, maakt na twaalf jaar haar comeback. Op 23 juni verschijnt de solosingle "Angels in chains" ter ere van haar goede vriend, wijlen George Michael. De opbrengst van de plaat gaat naar het goede doel.
AFP or licensors

De single wordt gelanceerd twee dagen vóór de verjaardag van George Michael. Hij overleed vorig jaar onverwachts met Kerstmis. Michael en Horner waren goede vrienden. Ze beviel in januari en haar zoontje kreeg als tweede naam George, naar de zanger. "Ik wist niet wat gedaan met mijn gevoelens en stopte ze in een lied. Dit is onze manier om afscheid te nemen van onze vriend en een muziekidool", zegt Horner.

Horner - de achternaam van haar echtgenoot trouwens - raakte in de jaren 90 bekend met de razend populaire meidengroep The Spice Girls (foto). In 1998 stapte Halliwell op om het solo te wagen. Ze scoorde onder meer nog met een cover van "It's raining men" van The Weather Girls. Ze bracht haar laatste album, "Passion", uit in 2005.

Abaca

Meest gelezen