Jan Verheyen: ""Het tweede gelaat" zal de hoge verwachtingen inlossen"

De trailer van "Het tweede gelaat", de opvolger van "De zaak Alzheimer" en "Dossier K.", is vrijgegeven. "Ik ben ontzettend trots op wat we hebben gerealiseerd en ik ben ervan overtuigd dat de film de hoge verwachtingen van het publiek zal inlossen", zegt regisseur Jan Verheyen.
Koen De Bouw en Werner De Smedt zijn opnieuw Vincke & Verstuyft.

"Het tweede gelaat" komt op 25 oktober uit en komt er 14 jaar na "De zaak Alzheimer" en 8 jaar na "Dossier K.". Koen De Bouw en Werner De Smedt, alias het speurdersduo Erik Vincke en Freddy Verstuyft, vertolken opnieuw de hoofdrol. Ze zetten de jacht in op een seriemoordenaar en daarbij komt hun vriendschap op het spel te staan. Het scenario werd geschreven door Carl Joos ("De zaak Alzheimer", "Dossier K.", "The broken circle breakdown", "De behandeling") en is gebaseerd op het boek "Double face" van Jef Geeraerts.

Regisseur Jan Verheyen draagt de zware erfenis van Erik Van Looy die "De zaak Alzheimer" inblikte en er met ruim 750.000 bioscoopbezoekers een succes van maakte. Verheyen draaide de opvolger "Dossier K." en wist 425.000 mensen te lokken. Het belooft een druk filmnajaar te worden voor Verheyen. Naast "Het tweede gelaat" komt eind dit jaar normaal ook de derde F.C De Kampioenen-film uit.

Bekijk hier de trailer van "Het tweede gelaat":

Meest gelezen