Brides of Lucifer geeft extra concert op Graspop

De organisatoren van Graspop Metal Meeting plannen op donderdag 15 juni een extra concert van Brides of Lucifer. In de nieuwe metalband zitten naast Koen Buyse (Zornik), Yannick De Pauw (Vigilante), Joeri Van de Schoot (Evil Invaders), Ives Mergaerts (Kick, TPO) en Stephans Noens ook 13 meisjes van Scala en pianist Steven Kolacny, die samen met zijn broer het meisjeskoor leidt.

Brides of Lucifer zou op vrijdag 16 juni als afsluiter in de Marquee voor de eerste keer optreden. De organisatie heeft op donderdag als afsluiter in de Marquee een extra concert van de groep ingelast.

Festivalprogrammator Bob Schoenmaekers heeft deze beslissing genomen omdat hij vorige week naar eigen zeggen sterk onder de indruk was van de generale repetitie van de groep. "Dit project gaat scoren. Graspop is only the beginning voor Brides of Lucifer. Dit is geen Scala, het is zo veel meer. Metal en klassiek gaan zeker samen".

Graspop vindt komend weekend plaats. Op de affiche voor dit festival prijken meer dan 100 namen, waaronder Rammstein, Deep Purple, Scorpions, Evanescence, Emperor, In Flames, Sabaton. Zowel de dagtickets als de vip-dagtickets voor vrijdag 16 juni zijn uitverkocht. Ook uitverkocht is de meer comfortabele Metal Town camping en de bungalows in Metal Park.

Meest gelezen