Kristel Verbeke stopt als manager van K3

Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3. Dat laat Studio 100 in een persbericht weten. Volgens grote baas Hans Bourlon wil ze meer tijd voor haar gezin en haar kinderen.

"Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen die en het vertrouwen dat ik heb gekregen, neem ik afscheid van K3 als manager." Met die woorden kondigt Kristel Verbeke aan dat ze het trio niet langer zal aansturen.

Verbeke was sinds april vorig jaar manager van de meidengroep nadat Karen Damen, Josje Huisman en zijzelf de fakkel als K3-meisjes aan Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn hadden doorgegeven.

"Ik vond het fantastisch om een brug tussen de "oude" en de "nieuwe" K3 te kunnen zijn", zegt Verbeke. "Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het team van Studio 100, nieuwe verhalen te schrijven."

Bourlon: "Kristel heeft het fantastisch gedaan"

Zelf wil Verbeke niet op het bericht reageren. Grote baas Hans Bourlon van Studio 100 doet dat wel. "Kristel is 17 jaar een K3'tje geweest", vertelt hij aan VRT Nieuws. "Ze heeft het fantastisch gedaan. Ze heeft Hanne, Klaasje en Marthe in hun eerste stappen op het podium begeleid en hen alle kneepjes van het vak geleerd. Voor hen was dat bijzonder leerrijk."

"Haar rol is nu uitgespeeld, maar na al die intense jaren is het voor Kristel belangrijk dat ze tijd voor haar gezin en haar kinderen zal hebben. Dat zal volgens mij nu even haar prioriteit zijn."

"We gaan Kristel enorm missen", zeggen Hanne, Klaasje en Marthe in een reactie. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben superveel van haar geleerd, omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan."

"Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen. Ze heeft zich jarenlang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen."

Meest gelezen