Tranen bij weerzien met vermiste hond

Je bent 11 en plots is je beste vriend verdwenen. Het overkwam Rocco Risso toen zijn hond Jack 8 maanden geleden van de aardbodem leek verdwenen. Zijn verdriet kende geen grenzen. Maar de Argentijnse jongen bleef hopen. Jack werd uiteindelijk teruggevonden en dat resulteerde in een erg emotionele reünie.

Moeder Romi op dierenwebsite The Dodo: "Ik kan niet uitleggen hoeveel Rocco geweend heeft. Hij heeft de hond al die maanden ieder moment van de dag gemist. Toch bleef hij geloven dat Jack zou terugkomen."

En dat gebeurde ook, nadat een vriend van de familie een straathond opmerkte in de buurt van een benzinestation. Hij herkende de hond onmiddellijk. Daarna belde hij de moeder.

Romi: "Ik vertelde Rocco dat ik een geschenk voor hem had. Toen ik zei dat hij naar buiten moest gaan en hij zijn vriend Jack zag, voelde het bij mij aan alsof hij herboren was. Hij bleef maar herhalen: "Ik wist het!""

"Rocco is zo gelukkig. Hij en Jack zijn meer bevriend dan ze ooit waren. Rocco heeft altijd gezegd dat de belangrijkste zaken in het leven huisdieren en familie zijn. Volgens hem liggen die op dezelfde hoogte."

Probeert u het daarom maar eens droog te houden bij het zien van de beelden:

Meest gelezen