Affaire kleine Grégory: mogelijke doorbraak 32 jaar na de feiten

32 jaar na de moord op de toen 4-jarige Grégory Villemin heeft de Franse politie drie mogelijke verdachten opgepakt. Het gaat om een koppel van meer dan 70 jaar en een vrouw die in de buurt van het gezin van Grégory woonde.

Op 16 oktober 1984 werd het lichaam van de 4-jarige Grégory aangetroffen in een rivier in het departement Vosges, in het oosten van Frankrijk. De handen en benen van het kind waren vastgebonden. De moord is nooit opgehelderd.

De macabere vondst gebeurde na een mysterieus telefoontje over de moord. De dag nadien kwam er een anonieme opeisingsbrief toe bij de vader van het kind.

Vanmorgen heeft de politie een koppel zeventigers opgepakt. Ze worden verdacht van medeplichtigheid, obstructie van justitie en het niet verlenen van hulp aan iemand in nood. De derde opgepakte verdachte woonde in de buurt van het gezin van Grégory, maar waarvan zij wordt verdacht is niet duidelijk.

Meest gelezen