Jamie Oliver nodigt bewoners brandende woontoren uit in restaurant om de hoek

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft de bewoners van de uitgebrande woontoren Grenfell Tower uitgenodigd in zijn restaurant Jamies Italian om de hoek in Westfield. De getroffen bewoners zullen er een gratis maaltijd krijgen en "een beetje liefde". "Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en bij de families van de overledenen", schrijft hij.

Jamie Oliver is erg geraakt door de grote brand. "Jullie zijn allemaal heel welkom om naar mijn restaurant te komen voor een gratis maaltijd", laat hij weten via Instagram. 

"Ons restaurant is in Westfield, net om de hoek. Spreek manager Juan aan, dan regelen we iets voor je en geven we je een beetje liefde. Dit is voor de slachtoffers van de brand. Onze gedachten, liefde en gebeden gaan naar jullie uit, veel liefs, Jamie." 

Meest gelezen