Ketnet viert 20e verjaardag met groot feest in het Sportpaleis

Op 30 november geeft Ketnet een feest in het Sportpaleis in Antwerpen naar aanleiding van de 20e verjaardag van de VRT-jongerenzender. Dat hebben Samson en Gert gezegd bij "Marathonradio" op MNM. Het feest is bedoeld voor twintigers en dertigers die met Ketnet zijn opgegroeid.

Op 1 december 2017 is het precies 20 jaar geleden dat Ketnet uit de startblokken schoot. Om dit jubileum te vieren, plant de VRT-jongerenzender een groot feest. Dat vindt plaats op donderdag 30 november in het Sportpaleis in Antwerpen onder de noemer #Throwback Thursday.

Voor een keer zijn het niet de kinderen die welkom zijn, maar wel twintigers en dertigers die met Ketnet zijn opgegroeid. De zender trakteert hen op een concert van al hun helden van weleer. Zo zullen Samson en Gert al hun hits nog eens uit de kast halen. De voormalige Ketnetgezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zullen het gebeuren in goede banen leiden.

Peter Van de Veire sluit de avond af met een dj-set vol hits uit de jaren 90 en 2000. Zelf was hij een van de eerste gezichten van Ketnet. Van 1997 tot 2002 presenteerde hij "Studio.KET". Ook tal van andere bekende koppen zetten hun eerste stappen in de media bij Ketnet. Dat is het geval voor onder meer Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis.

Naast #Throwback Thursday plant Ketnet nog een hele reeks initiatieven naar aanleiding van de verjaardag. Daarover zal de zender later communiceren.

Meest gelezen