Studio 100-musical "40-45" krijgt twee verschillende casts

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zullen de hoofdrollen vertolken in nieuwe musical "40-45". Dat meldt Studio 100. Opvallend is dat voor de overige rollen telkens twee acteurs zijn gecast.

Het verhaal van "40-45" draait rond de broers Louis en Staf, die worden vertolkt door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Voor de overige vier rollen castte Studio 100 telkens twee acteurs, die wel steeds in dezelfde bezetting zullen spelen, enerzijds de "blauwe" en anderzijds de "groene" cast.

Peter Van de Velde (Emiel), Marleen Merckx (Anna), Clara Cleymans (Sarah) en Jo De Meyere (Leon) vervolledigen de "blauwe" cast. Hun "groene" tegenhangers zijn Lucas Van den Eynde, Ann Tuts, Nathalie Meskens en Herbert Flack.

De voorstellingen van "40-45" starten op 10 oktober. Volgens Studio 100 zijn al 15.000 tickets de deur uit.