Buschauffeur MIVB aangevallen door passagier in Schaarbeek

Een buschauffeur van de MIVB is afgelopen maandag in Schaarbeek aangevallen door een 28-jarige passagier, nadat die vast was komen te zitten tussen de sluitende deuren. De twintiger werd opgepakt en heeft de feiten bekend, zo meldt het parket van Brussel.
(Archieffoto)

De passagier kwam in de Chazallaan in Schaarbeek vast te zitten tussen de deuren van een bus van de MIVB. Er brak een woordenwisseling uit tussen hem en de chauffeur, die al snel ontaardde.

De passagier zou het glas van de afscheiding met de chauffeur gebroken hebben en hem geslagen hebben. Hij zou ook een straatsteen hebben opgeraapt en die naar de bus hebben gegooid. Daarbij raakte ook een wagen naast de bus beschadigd.

De twintiger sloeg op de vlucht, maar kon op basis van de beschrijving van de buschauffeur snel worden ingerekend door de lokale politie. De man bekende meteen dat hij in aanvaring was gekomen met de buschauffeur.

Meest gelezen