Twee Belgen aangehouden in station Roosendaal na mishandeling

De Nederlandse politie heeft donderdagavond twee mannen uit België aangehouden in het station van Roosendaal in het zuidwesten van Nederland. Dit heeft de Zuid-Nederlandse website BN De Stem vrijdag gemeld.

Toen de treinbegeleider de twee een boete wilde uitschrijven wegens het reizen zonder ticket, ging het mis: de mannen wilden op geen enkele manier meewerken met de treinbegeleider.

In het station van Roosendaal werden drie NS medewerkers bij het voorval geroepen. Zij vroegen de Belgen de trein te verlaten. De ene deed dat ook, maar de andere begon de medewerkers te slaan.

Het gaat om een twintigjarige man uit  Merksem. De andere man, een achttienjarige Antwerpenaar, moest het station verlaten. Toen hij dit niet deed, werd ook hij aangehouden. De twee zitten nog vast en worden vrijdag verhoord. De drie medewerkers van de NS hebben aangifte gedaan van mishandeling.

 

Meest gelezen