"Zangeres Beyoncé bevallen van een jongen en een meisje"

In Los Angeles is deze week popzangeres Beyoncé bevallen van haar tweeling. Amerikaanse media baseren zich op verschillende anonieme bronnen en het feit dat twee ballonnen -een roze en blauwe- werden geleverd aan het ziekenhuis. Beyoncé zelf heeft op Instagram nog niets bekendgemaakt.
Beyoncé met dochter Ivy Blue, op Instagram eind mei.

Beyoncé (37) maakte in februari het nieuws van haar zwangerschap bekend. Ze brak zelfs een Instagramrecord met haar foto van een bolle buik: minder dan 8 uur na de bekendmaking stond de teller al op 6,33 miljoen likes. De zangeres zou nu volgens Amerikaanse media bevallen zijn. Een officiële bevestiging is er nog niet. De laatste post van Beyoncé dateert van mei. Daarop is dochtertje Ivy Blue (5) te zien die gedragen wordt op de buik van Beyoncé. (lees verder onder de foto)

Op sociale media circuleren foto's van een levering van ballonnen aan een ziekenhuis in LA. Het gaat om een roze en blauwe ballon, met daaraan een kaartje met de initialen B&J (Beyoncé en Jay-Z?). De media denken dus aan een tweede dochter en een zoon voor het bekende koppel.

Meest gelezen