Na twee jaar nog eens een zeeleeuw geboren in Brugge

Het Boudewijn Seapark in Brugge heeft het voorbije weekend een nieuwe zeeleeuw verwelkomd. Het is de tweede zeeleeuwenpup voor de 11-jarige Babiche. Het kersverse jong is zaterdagochtend om 6 uur geboren.

Het Boudewijn Seapark in Brugge heeft de eerste beelden gepubliceerd van de zaterdag geboren zeeleeuwenpup. "De moeder Babiche en het kersverse jong stellen het goed", klinkt het in Brugge.

De vader van de pup is Fernandez, een mannetjeszeeleeuw die 19 jaar geleden geboren is in de Blackpool Zoo in het Verenigd koninkrijk. In het kader van een Europees kweekprogramma kwam hij in 2013 naar Brugge.

Het geslacht van de nieuwe pup is nog niet gekend. De baby verblijft voorlopig nog veilig achter de schermen van Boudewijn Seapark.

Meest gelezen