Politie opent infonummers voor wie spullen verloor in Brussel-Centraal

Wie gisteren tijdens de evacuatie van Brussel-Centraal in alle hectiek zijn spullen kwijtraakte, kan vanaf morgenvroeg 9 uur terecht op drie speciale telefoonnummers. Dat meldt de federale politie. De spoorwegpolitie verzamelt en inventariseert intussen alle achtergelaten voorwerpen, en dat zijn er wel wat.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

"Onze collega's van de spoorwegpolitie zijn nog even bezig om alle achtergelaten spullen te verzamelen en inventariseren. Dat zijn er wel wat, dus dat kost tijd', zegt Peter De Waele van de federale politie. "We vragen de mensen nog even om geduld. We zijn de telefooncentrale nog aan het opstarten. Morgenvroeg om 9 uur gaan de lijnen dan open. Via die weg kan iedereen gestructureerd zijn verloren voorwerpen recupereren."

Het gaat om heel uiteenlopende spullen. "Allerhande doordeweekse voorwerpen, die mensen uit hun handen en zakken laten vallen als ze gehaast zijn. Er liggen een berg aktetassen, koffers, portefeuilles en zelfs een schoen te wachten op hun eigenaar."

Deze nummers kan u bellen

Vanaf morgenvroeg 9 uur kan u op deze drie telefoonnummers terecht:

  • 02/528.14.60
  • 02/528.14.61
  • 02/528.14.62

Meest gelezen