"Mijn moeder beleefde alvast meer opwinding dan ik"

Het zijn van die verplichte nummertjes die ouders vaak noodgedwongen moeten ondergaan: hun kinderen naar een plaats van afspraak brengen en dan wachten. En blijven wachten. Dat gold ook voor de moeder van Avery Laimany, die als eerstejaars een rondleiding kreeg op de Texas State University in San Marcos. Haar moeder, die dus genoodzaakt was te wachten, maakte intussen "een paar nieuwe vrienden", tot hilariteit van het internet.

"Ik vond het gewoon grappig en heb de foto’s daarom op Twitter gedeeld. Ik had nooit verwacht dat die zo’n succes zouden hebben", aldus Avery op nieuwswebsite USA Today. Haar moeder had haar de foto’s doorgestuurd met de mededeling dat ze "nieuwe vrienden gemaakt had en niet moest wachten op haar om te gaan slapen".

De american footballspelers vonden het alvast grappig. Gabe Schrade: "We houden van al onze fans, en zeker van de moeders. Deze moeder kwam naar ons toegestapt, in het kader van een wedstrijd blijkbaar, en vroeg ons om onze beste pose boven te halen. Het resultaat mag gezien worden."

Avery op nieuwswebsite Huffington Post: "In tegenstelling tot de andere ouders stapte mijn moeder recht op de spelers af. Die waren snel bereid om zonder shirt met haar te poseren. Zij waren het zelfs die aanboden om de foto’s wat levendiger te maken."

Dat het resultaat mocht gezien worden, vond men ook op Twitter. Daar werd Avery’s moeder alom geprezen, want "living the college dream":

Meest gelezen