Josje Huisman tekent platencontract voor solocarrière in het Nederlands

Ex-K3-zangeres Josje Huisman heeft een platencontract getekend bij Sony Music Entertainment. Ze zal in het Nederlands zingen en in het najaar haar eerste single uitbrengen. Meer details worden voorlopig niet gegeven over het project.

De voorbije maanden was Josje Huisman te zien op tv als coach in "The voice kids" en als een van de artiesten in het muziekprogramma "Liefde voor muziek". De komende tijd gaat ze zich volop concentreren op haar solocarrière.

"Josje heeft tijdens haar jaren bij K3 maar zeker ook recent in "Liefde  voor muziek" bewezen dat ze een zeer getalenteerde en gewaardeerde zangeres is. Wat weinig mensen weten is dat Josje ook een begenadigd liedjesschrijfster is.Combineer deze elementen met Josje's unieke présence en je weet dat Nederland en Vlaanderen er een bijzondere artiest bij hebben", zegt Sony in een persbericht.

Voorlopig wordt er nog niet veel bekendgemaakt over het nieuwe project. Enkel dat Josje in het Nederlands zal zingen en dat haar eerste single dit najaar uitkomt.

Meest gelezen