Ook "Spring" komt naar Ketnet-verjaardagsfeest in Sportpaleis

Geen trein meer naar Oostende voor "Spring", maar naar Antwerpen. Het muzikale Ketnet-verjaardagsfeest "Throwback Thursday in het Sportpladijs" brengt de muziekgroep van de gelijknamige reeks "Spring" nog eenmaal samen.

Op Facebook droomden al vele nineties-kids van de verdere line-up van het Ketnet-verjaardagsfeest in het Sportpaleis. Evenementen zoals "Spring op #ThrowbackThursday in het Sportpladijs" wisten onmiddellijk zo'n 8000 fans te verzamelen.

Cara Van der Auwera, Damian Corlazolli en Jelle Cleymans waren vandaag te gast bij Marathonradio op MNM en ze brachten goed nieuws mee: ze zullen inderdaad een eenmalig reünie-optreden geven tijdens het verjaardagsfeest.

"Spring is voor de fans nooit echt weggeweest en omdat de vraag naar een reünie steeds luider klonk, ben ik echt heel blij dat we samen met de fans er een ongelooflijk feest van kunnen maken. Ik heb er alvast enorm veel zin in", laat Cara Van der Auwera weten.

De immens populaire reeks was te zien van 2002 tot 2008 op Ketnet. Naast de reeks werd ook de muziekgroep "Spring" opgericht met als leden Jelle Cleymans, Anneleen Liégeois, Cara Van der Auwera en Damian Corlazzoli. Fans van het eerste uur kunnen nog één keer ongegeneerd meezingen met "Te min voor Anja", "We kunnen het leven aan", "Juf van fysica" en "Met de trein naar Oostende".

Tweede concert op 29 november

Op 1 december 2017 is het precies twintig jaar geleden dat Ketnet uit de startblokken schoot. Daarom organiseert Ketnet een verjaardagsfeest voor alle twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met de zender. Alle tickets voor het feest op donderdag 30 november zijn al uitverkocht, maar er komt een tweede concert op woensdag 29 november. De verkoop start op zaterdag 24 juni om 9 uur.

Naast de leden van "Spring" zullen ook Samson en Gert, Sofie Van Moll, Steven Van Herreweghe en Peter Van de Veire te gast zijn.
 

Meest gelezen