Tweede Ketnet-verjaardagsshow met Samson en Gert op woensdag 29 november

Het muzikale Ketnet-verjaardagsfeest "Throwback Thursday in het Sportpladijs" krijgt een vervolg: er komt een tweede concert op woensdag 29 november. De nostalgische fans die zich op de wachtlijst hebben gezet, kunnen hun ticket verzilveren. Zaterdag 24 juni om 9 uur gaat de rest van de tickets in verkoop voor het grote publiek.

De Ketnet-verjaardagsshow in het Sportpaleis is bedoeld voor twintigers en dertigers die zijn opgegroeid met de zender. Zij kunnen Samson en Gert samen met Steven Van Herreweghe, Peter Van de Veire en Sofie Van Moll opnieuw aan het werk zien. Ketnet en Studio 100 hebben ook nog andere namen in petto. Die zullen later gecommuniceerd worden.

Alle tickets -16.000 in totaal- voor de eerste "Throwback Thursday in het Sportpladijs" waren na twee dagen al de deur uit. De organisatoren hadden zich naar eigen zeggen niet aan de massale interesse verwacht. Wie nog tickets wilde kopen, belandde op een wachtlijst. Zij kunnen hun tickets nu verzilveren. Anderen kunnen hun kans wagen op zaterdag 24 juni vanaf 9 uur.

In het Sportpaleis zullen Samson en Gert hun grote hits spelen. De voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll leiden het gebeuren in goede banen. Peter Van de Veire sluit de avond af met een dj-set vol hits uit de jaren 90 en 2000.

Meest gelezen